Tuesday, May 31, 2011

mobile blog - stupid day.

I went to school today for an english 5-hour test. The first part of the test, which is without any kind of help from books or notes, went quite well but the 4-hour part, which is the assignment part, turned out to be hectic. I accidently wrote 1300 words, not knowing or noticing it, which is beyond the limitations of the max 1000 words. I hope my teacher will not make a fuzz about it .... But then again..
I did not leave the room during the test and when i finally finished the assignment, my but was stuck to the chair and it fell with a sudden "bang", when i stood up to collect my stuff... Embarrassed? No! - i just wanted to die' nothing special really.
Math test is tomorrow and I am worried. I was not satisfied with today, and I find math quite more complicated than english. Wish me good luck'. I am too frustated so I am heading for my bed now before i do something stupid as eating this late. I have gained a lot in weight sinced the exam period had started, and I am really sad about it, because I tend to eat unnecisary way too much when I am nervous. It bothers me!! I need some advices to stop this madness! But enough of that crappy stuff.. Sleep tight out there!, night folks!

Monday, May 30, 2011

Mobile blog–I might as well go to bed before I do something way more no-life than this…

 

Sorry for the shaking!,

 

What was the happiest moment in your life?

back in the states last year at magic mountain. No one told me what was right or wrong or when to stop.. except my dear cousin ^^

And now i just posted my 400th post, so far so good and I would stop posting answers like this... tooo complicated.

Sunday, May 29, 2011

Do you live more in the past or the present?

Both, and in the FUTURE - if i have one...

Speak up !

Cowbloggin'

Oh see what I found!, - I forgot to post it  - sorry !
But enjoy ! - I have a weird voice... Only me who have noticed that ?

Saturday, May 28, 2011

Dyeing my death

Really !? – Can you see it though the darkness?
- Emtie attempts to blog in English again. (test this Tuesday = I am going to be so “cooked” T___T)
This is soo pathetic …

Last Sunday, as I already told, I dyed my hair a bit brighter. I used L'Oréal Casting Créme Gloss 550 Amber. At first there was no difference but now I can peek the color on the top. I tried to use the camera on my (really old) cellphone, and the picture of my hair turned out to be quite dark. I borrowed Juliet’s Nintendo DSi and it looked like this:
246775_10150193184003562_757193561_6954783_7546468_n28052011391
I really need to get my camera back!!!!  and next time I think I would pick the 834 Butterscotch or the 730 Golden Honey instead, but the the package says that it's not permanent, so I doubt it would be the next I buy.
Last time I used Ganier Nutrisse and if I should pick from that brand it would be:

Nutrisse Ultra-Color :
B3 - Golden Brown

~or~

B2 - Reddish Brown

or the regular Nutrisse: 67 - Light Auburn (Ginger Spice)
The difference is that the ULTRA NUTRISSE Is for darker hair, typically Asians who has problems with dying hair, because the color seems to be … well .. Not covering ? – unfortunately  I don’t have a word for that in mind! but this one is like richer and stronger.
But first of all – I’m going to get the ULTRA B2 and B3 and mix it up (sounds crazy? I did it once and got the most ahhh-mazing color), so let’s see if the hair color is going to murder me. 2 ways to die:
1) my parents would kill me for sure
2) I am still allergic to any kinds of fragrance, but I still drug myself as crazy  -.-



Any tips or recommendations about dying and hair colors ? - I would love to get some feedback !











btw. There’s soccer on TV tonight, but I do not watch it because I have Facebook for any necessarily updates and here is the latest one that caught my attention:

rooonbey
Fail or fun ? XD

Friday, May 27, 2011

dater du nogen?

whatthe ? - I do not have any interest in that right now . -.-

Speak up !

Who's your favorite relative and why are they your favorite?

What ?!# I love every single person in my family, because they are who they are. each one a piece of a heart shaped puzzle'. <3

Speak up !

Thursday, May 26, 2011

Brush cleaning!

I use hair shampoo and conditioner for dry hair and olive oil.
*fragrance free!
and then I leave them dry upside down
.
- how do you guys do it ? tips ?
billeder 019billeder 020billeder 021

Wednesday, May 25, 2011

I want your love..

and I want you revenge’ - not really
21052011308
Det her ville være den bedste måde at få hævn på, men desværre er det et kunstværk. Værket hedder “crash” af Magnus Fuhr. Det består af en volvo og en tons-tung granit sten, det er hans afgangsprojekt fra Det Fynske Kunstakademi.
- 'Crash' skal både forstås bogstaveligt som sammenstødet mellem bil og stenen. Men også som sammenstødet mellem kunst og de mennesker, der går på gaden, forklarer Magnus Fuhr.
Min reaktion ? – Hvis Hulk var en kvinde ^^

Oldies

23052011344 - sorry der mangler navne, men vi havde ikke nok bogstaver til at skrive dem alle… XD

Min fødselsdag I mandags var noget af en speciel dag. Jeg havde faktisk husarrest, fordi jeg kom lidt for sent hjem her I lørdags efter grillfesten(idiot – I know), men alligevel fik jeg lov til at tage ud sammen med Baaby som hentede mig omkring 14. Jeg stod faktisk op omkring 6 og gik en tur på 5 km, før min far ringede for at se om jeg var stukket af. hahah jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.
  Jeg valgte så at tage mine små søskende med I centeret, for de trængte til at komme ud. Det var lidt dumt af mig, men jeg fortryder det ikke. Vi startede med at være 5 på Jensens, bagefter kom der to mere, og så kom min kusine fra Århus – Chi Vi, og derefter 2 mere ! dvs. vi var 10 på Jensens og det var rigtig hyggeligt, udover at de små virkelig var opmærksomhedskrævende :/

Bagefter tog vi på stranden I Kerteminde. Baaby og Chi Vi tog deværre hjem, men vi havde det dog alligevel sjovt med at løbe rundt på en strand og lege rundt på en legeplads for meget små børn (der var faktisk kun 2 børn, men Dennis sidder lige pt I kørestol, så julie klatrede rundt sammen med os andre … lidt for store “børn”). Jeg var total smadret og kom først hjem omkring halv 10’ og der lå 2 pakker på mit køkkenbord til mig, den ene var fra MTV Networks/Nickelodeon – den var til de små ^^

Den anden kasse var så til mig fra KRAFT FOOD Smiley med åben mund
- En kasse fyldt med oreo’s !!!! Hahahah ! nu har jeg noget jeg kan nyde her I læseferien ^^!,

Jeg har ellers videoblogget, men fordi min bærbar ikke har kortlæser ( jeg har en mega fed IBM… der faktisk ikke kan noget.. + den har ikke webcam), kan jeg ikke uploade det. øvøv. den må bare komme senere, når jeg finder ud af det her ^^. – Skal huske at sige tak til alle de søde mennesker der havde ønsket mig tillykke I løbet af dagen, og tillykke til Jenny som blev den første ! XD hahaha !23052011349

 

I skulle have set Juliet og Dennis, da de sang på Jensens.
Lad mig gøre det enkelt … de sang 3 forskellige fødselsdags sange inkl. den med instrumenterne og viftede med det flag værtinden havde givet til os ….

 

Forresten. Her er et billede af mit fødselsdagsoutfit. Jeg havde lyst til at være lidt maskulin, for det var længe siden jeg har haft skjorte og slips på.
Supplerede endda mine nye seler ^^

23052011342

Tirsdag:  dagen efter sad jeg I 2 timer henne ved åen og fik mit årlige fødselsdags ønske opfyldt. Jeg fik min kage. TAK!

2305201133323052011327

- kan man se på mig at jeg er 17 ? – jeg tror (og håber inderligt) at jeg stadigvæk er 15 og kan køre på børnebillet I bussen.
btw. Havde lige farvet mit hår dagen inden = allergi på min fødselsdag Trist smiley

Tuesday, May 24, 2011

Er dit værelse stort ??

Jeg mener selv at det er stort, men desværre er det ikke stort nok'. -.-

Speak up !

Beskriv dine forældre xD

Mine forældre er nogle kære mennesker. De er begge ikke så høje, så gæt hvor høj jeg er' ^^. Mad-entusiaster , <3

Speak up !

Har du godt med selvtillid?

Jeg har ingen'. Den er ikke borte med blæsten, men fløjet med flyet .

Speak up !

Who inspires you the most?

My mom & Karl Lagerfeld ^^,

Speak up !

Monday, May 23, 2011

If you wrote your autobiography, what would the title be?

"Emtienism - This is based on a true fictional story of a nonliving monster" hahaha ^^

Speak up !

Sunday, May 22, 2011

memo

Er stadig ret træt efter gårdagens grilfest. Vi tog ud til bowling kl. 22, jeg kom hjem halv et og jeg fik skæld ud 7 om morgenen, men det tager jeg med et smil, for jeg fortryder intet og havde det sjovt!^^ + gæt hvor fedt det egentlig var at være vegetar ? Ærligt, så var det hyggeligt , men det er umådelig dumt, for det er den bedste tid på året til KØD!’! XD (steger tofu og rugbrød)
241277_1940108936166_1045691753_2130183_1350414_o241472_1940099735936_1045691753_2130164_5175664_o (1)244344_1940111096220_1045691753_2130189_800688_o
ohhh yeaaas.. Hende den skønne i grønt ! That's my BaabyRødt hjerteRødt hjerte


Søndag er skam altid en kedelig dag, og for en gangs skyld er jeg ikke busy med lektier eller noget.
Min veninde Jenny kom forbi omkring 11-tiden Smiley med åben mundog jeg fik farvet hendes hår og mit eget. Jenny’s hår er faktisk blevet godt, men når det er sådan noget hjemme farve, går der altid lidt tid, før farven rigtig kommer frem. Mit er blevet lidt rødligt.. Fail!, fordi det skulle blive mere kobber/orange, men jeg må nøjes med det som det er. Endnu mere fail er …. Jeg er allergisk for parfume, og kan heller ikke tåle hårfarve, men farver det alligevel…. der stod på pakken at det skulle sidde I 15 miutter… jeg lod det være I 2 timer Forvirret smiley. Så nu har jeg fået et mindre udbrud på ansigtet og vejrtrækningsproblemer. Det er ikke slemt, men derimod irriterende. Jeg ved ikke hvad jeg gør ved mig selv Grædende ansigt, men jeg må tage konsvenserne.


Saturday, May 21, 2011

Kender du nogen der får sommer fregner? :-D

Jeg er skam selv én af dem... Mine er bare permanente -.-

Speak up !

Har du nogensinde fået lektier eller notater af din venner/veninder?

Jeg tror ikke jeg ville have overlevet uden' XD

Speak up !

Ude godt - men hjemme bedst! Enig, eller uenig? :-)

Både og . Det er dejligt at være ude, men også godt at komme hjem igen. Intet kan erstatte ens egen seng ^^

Speak up !

What's the most expensive thing you've ever bought?

HAHAHAHAHAHAH !!! - really ... i don't know... maybe a pair of shoes I guess.

Speak up !

no space for nothing

Emtie//:
Hey ! – ja!, det er noget tid siden og det beklager jeg … igen … XD
Lige nu er der en masse jeg skal nå, men alligevel har jeg læseferie så jeg burde have en masse tid tilovers. Hvilket minder mig om, at jeg virkelig bliver nød til at læse op til mine årsprøver. (sigh)
- Jeg skal have styr på mine papir og repetere hele årets pensum, så der er noget at tage fat på de næste par dage ^^.
Hvis nogen skulle undre sig over, hvorfor jeg blogger allerede klokken 6 om morgenen, er det fordi jeg stadigvæk er vant til at vågne tidlig. JA og selv på en lørdag Smiley, der blinker

Omkring   middagstid skal Baaby og jeg og en hel masse venner grille, så jeg er optaget hele dagen.

Forresten’. Jeg har ikke mulighed for at videoblogge I MAJ, medmindre jeg lige finder et kamera jeg kan låne. Min mor har lånt mit kamera ud allerede I starten af maj og jeg får det ikke tilbage før midten af juni… så den står på NO videoblog I en hel måned T___T.
Jeg havde ellers en masse at snakke om, men det må jeg såmænd gemme til en anden gang og så må I også nøjes med at alle mine billeder er af dårlig kvallitet. Dårlig mobilkvallitet. yeah,..  det sucks.

DAMN. Jeg skal huske at rydde op I mit skab. Jeg plejer ellers altid at udskyde det, men nu har jeg jo ferie, så jeg kan lige så godt få det overstået. Hvad kan jeg sige?:

My life is like my wardrobe –
a mess of memories that can collapse anytime. 19052011256

Se hvad jeg fandt!! HAHAHAH ! – en paryk og nogle blode ekstensions fra sidste år. XD

Friday, May 20, 2011

do you have a crush on someone? :)

No but I am in love with Chocolate :D

Speak up !

Tuesday, May 17, 2011

Good times

DSC06044
Yup that’s me … Baaby and I’s first photo session from 2006. Theme? EMOtional^^
Can you even believe that i looked like this when we went to Netto to buy some food? ofc, I wore my jeans !
We are young, we are free, Stay up late, we don’t sleep.
taking shots, everyday. We’ll be okay!


Sunday, May 15, 2011

What's your favorite amusement park ride?

X2 from sixflags !

Speak up !

Over ?

//:Emtie
Her I fredags skulle jeg have taget en blodprøve og trods historier fra erfarne mennesker, er jeg godt nok overrasket over, hvor hurtig og smertefrit det egentlig var. Det var endda fredag den 13., så jeg var ekstra bange.
FOR NO FREAKIN’ REASON!

Grunden til at jeg fik taget en blodprøve var, at jeg har haft blodnæse for ofte den seneste tid. Jeg hader de morgener, hvor mit asigt er sølet til med blod( lyder som meget, men det er det slet ikke). Jeg tror selv, at det skyldes, at der er noget galt med min næse, men for at være på den sikre side, kunne jeg ligeså godt få en blodprøve oven i.
Man har endda joket med, at jeg har fået menstruation ud af næsen og det er en ret klam tanke, og jeg beklager at skulle dele den med jer. Når man har hørt den joke mere end 5 gange, er man altså imun. 
15052011237RRRRRRR



























BTW: Godt nok er jeg “asian”, men det betyder ikke at jeg får blodnæse, fordi jeg er pervers eller ser porno …
De sidste par dage er jeg blevet joket med at jeg minder om Kame-Sennin fra Dragon Ball….


JEG ER ALTSÅ IKKE EN PERVERS KAMPSKOLELEDER !!!Grædende ansigt

Saturday, May 14, 2011

Running&kicking

//:Emtie – Screaming for once:
Heeeey !! Selvom det er weekend stod jeg op allerede 6 idag, og tog I byen omkring 11, for at bytte noget tøj. Min niece Catly er hjemme hos mig denne weekend, hvilket er heldigt, for ellers ville min lillesøster, Juliet’, kede sig ihjel.
Jeg tog hen til den katolske kirke omkring 13.30 for at hjælpe med at bage kage til søndagens kirkekaffe og det var umådelig hyggeligt. Jeg fik endda 2 stk. banankager og en muffin til mor og Dennis ^^.
14052011221
Bagefter tog jeg hen til banegården for at se Fast 5 med min kusine Dzu og hendes venner, og jeg kan sige, at jeg er forelsket. Jeg elsker simpelthen ALT omkring filmen og især køre-scenerne ! Men det undrede mig dog at Han lever i 5’eren, når han døde I 3’eren, men jeg kan lige så godt sige at jeg kun har set 3’eren. Derfor kender jeg ikke hisorien, men jeg har dog en fornemmelse af at serien er lidt star wars opbygget, på den måde at der er en pre-story. XD
Bagefter tog jeg hen på OUH, og besøgte min lillebror.
Dennis er væk indtil onsdag og mine små søskende savner hele tiden hinanden. Jeg forstår det godt, for jeg savner ham lige så meget. Jeg har købt en lille gave til ham, hver dag siden han tog afsted fredag morgen, så dvs. 2 indtil videre. Jeg var den allerførste der besøgte ham fredag, og det var hårdt for mig at se min ellers altid ustyrlige lillebror fastlåst til en seng. Pakket fuldkommen ind! Jeg har altid prøvet at lære ham at blive uafhængig, men det var vist nok forkert af mig. ‘Han var helt livløs, da jeg kom ind af døren. Intet smil, men han sagde dog hej.
Han gad ikke engang have sin yngligns kage … Han stirrede ud I luften I noget tid og det slog mig, at han lignede min farfar. Ældre mennesker har det med at stirre ud I luften og sjovt nok lignede min bette lillebror på 6 år en 80-årig.
Det er godt nok skræmmende. Hvor lidt jeg ved om min egen familie.

130520112051305201120413052011207
I dag besøgte jeg ham efter filmen dvs. omkring 22:00. Jeg gav ham kagerne .. Han kyssede mig på kinden inden jeg tog hjem .
- Jeg har vundet ham zhuzhu pets legetøj til en værdi af 460 dkk.
zhuzhu

I can even prove it ^^
zhu

If you could enact one law, what would it be?

Drivers license ^^

Speak up !

Unnatural.

Look of the day. – I used 3 different eyeliners and yes I know about the missing sock .
1405201121114052011216
When I came home – a cat was sitting at the carport and waited for me. A black one

Thursday, May 12, 2011

What's the best way to relax after a long day?

eat some delicious fruits and just chill with your family + watch a good movie.

Speak up !

Wednesday, May 11, 2011

Ecological

Hello ! I went to Kvivkly with my mom, and she bought me this! It’s a hand cream and face cream from OrganicCircle. Both of them are eco-certified  , fragrance free and without other unnecessary ingredients and they have the perfect size for my hand bag, so I can keep them in there and take them with me, everywhere I go Smiley med åben mund.. IMG_3322
Yes I confess !
I’m ON the eco wave !’

Tuesday, May 10, 2011

T’B


… but I know where I got you .
I keep you a special place.
Where I can hide you.
Right under my neck and slightly to the left.
I used to store my feelings there. My memories. Dreams.
Now I keep the space empty.

And that’s with a reason.

- To you Thanh Vu. - an idiot who stole my name. a part of my name.

What's your favorite quotation?

I have three. - and they are like the frame of my life.

"I don't mean to get into troubles, but i've never came out of them"

"If 'sorry' is good use, then why do we need the police?"

"you'll get pregnant by talking to him"

Speak up !

combination: aloe and olive..

… smells like … yogurt !??
IMG_3014
I found theese on sale at Netto. I have heard about the brand, and wanted to try it out myself. The lotion is good and normal. Nothing special actually but it’s hydrating. Smiley med åben mund

The deo… it leaves small white marks and stripes on your under arms and I had to rub it  and blend it. The … scent… smells… like yogurt naturel – like A38!
I do not think that it suits a deodorant to smell like my breakfast, but I still like it ^^

Monday, May 9, 2011

Monday...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1910182068013&comments&ref=notif&notif_t=video_comment_tagged

- I shuffle... Well i did today ... HAHAH!! Thanks Jenny ! <3 ... for making me look like a retard ...

What event in the past, present, or future would you like to witness in person?

The collapse of world trade center, The situation in japan, see my little brother healthy.

Speak up !

Sunday, May 8, 2011

if you're in love, press 'ask your followers' button <3

I am not and never will! XD

Speak up !

What do you most appreciate about your mom?

Her fantastic cooking skills. She's ambitious, hardworking, pretty, forever young ... and the fact that she is shoe'holic and sometimes pretends to be a teenager.

Speak up !

Knock it off

I looked for men watches, because I need a new one and I like masculine designs(sigh*) on the internet and then I found these adorable bracelets. I find them humoristic, creative and and the thought behind them really deep. They’re from the Jewelry line Replica by the Swedish designer Göran Kling and they are inspired by “knock-off watches” – broken watches. They are homages to exclusive wristwatches & Swiss craft skills. The bracelets have the look and feel of a wristwatch but they lack the actual hands and face, replaced by artistic well crafted pendants. Just like real knock-offs, they look perty but can’t tell time to save your life. So if you’re looking to timelessly turn heads, I think we’ve found your jewelry. I love the size of it ! and if you know me right.. I love it king-size ^^
















- unfortunately it is men’s jewelry  but who said a woman can’t wear it?

Saturday, May 7, 2011

Miffy Hanger

Ohhh see what I found !!!! SOOOOO CUTE !!!!! I WANT IT!!!!! <3
Miffy Face Shaped Carabiner
Cell Phone Strap


Source

Friday, May 6, 2011

distracted

Sorry '! – er alt jeg kan sige lige nu.
Jeg har ikke blogget så meget her på det sidste, dog uden god grund. Jeg har skam haft masser af tid, men jeg har valgt at fokusere på noget andet og beklager, at det ikke lige blev bloggen. Jeg er forvirret og føler mig splittet mellem en hel masse ting lige nu og mangler I den grad fokus. Maj-måned er en killer. Jeg hader faktisk maj… Det er den værste måned der findes.

Så her er 8 ting jeg hader ved maj.

1) Eksamer + AT
2) Stress – pga. eksamer… eller over unødvendig ting..
3) Man kan aldrig slappe af I maj måned.
4) Jeg spiser rigtig meget, hvis jeg har stress – især søde sager.
5) Jeg mangler altid noget ordentligt tøj, fordi det er både køligt og samtidig MEGA VARMT !
6) Jeg skal bruge  mørklægningsgardiner før, jeg kan sove.
7) Læseferie – vil meget hellere I skole, for jeg har jo ikke rigtig “ferie”, når jeg ikke kan tage til udlandet.
8) Jeg bliver ældre og ældre. JEG VIL IKKE VÆRE GAMMEL !.
I WANNA BE FOREVER YOUNG !

Har været sammen med en masse mennesker idag og nydt vejret. Det er dejligt med noget sol, men jeg er virkelig bange for at få pigmentpletter, så jeg undgår den også. Hahahh ! Har stor-shoppet I H&M – Jeg har en stor kærlighed for H&M – og fandt en hel masse. Jeg elsker farverigt tøj og især blomster ! Jeg er på jagt efter en blomsternederdel… men kan ikke rigtig finde nogen –.-

- Skal hen og se “a butterfly on a wheel”, som vises på tv lige nu, så jeg vil ønske jer alle en god weekend ^^

Wednesday, May 4, 2011

uno

Tuesday, May 3, 2011

Love…


- Taste like homemade cookies